ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπαινόβγαινε σε ξένα σπίτια και άρπαζε ότι του γυάλιζε το μάτι! Μέσα ο 32χρονος

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Μπαινόβγαινε σε ξένα σπίτια και άρπαζε ότι του γυάλιζε το μάτι! Μέσα ο 32χρονος

Είχε οργανωθεί για τα καλά ο 32χρονος, έκλεβε απο σπίτια διάφορα αντικείμενα αξίας!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε το Σάββατο (20/08) διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον Βούλγαρου, 32 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από τρεις τουρίστες ότι την Παρασκευή (19/08)  μεταξύ των ωρών 4 και 9 το πρωί, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα όπου διαμένουν στην Αγία Νάπα και έκλεψαν δύο κινητά τηλέφωνα κι ένα ρολόι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων λήφθηκε μαρτυρία ότι 32χρονος, κάτοικος Αγίας Νάπας, πιθανόν να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία του όπου διενήργησαν έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια οκτώ ζεύγη γυαλιών ηλίου, τρία ρολόγια, έξι φορτιστές τηλεφώνων, ένα γυναικείο τσαντάκι, ένα ζεύγος ακουστικών, ένα κλειδί και ένα κουτί με νομίσματα διαφόρων χωρών.

Όλα τα ανευρεθέντα, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπών, παραλήφθηκαν από την Αστυνομία ως τεκμήρια.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE