ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έστελναν ναρκωτικά με το ταχυδρομείο - Καταζητείται 22χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Του έστελναν ναρκωτικά με το ταχυδρομείο - Καταζητείται 22χρονος

Ανακάλυψε τους φακέλους με τα ναρκωτικά η σπιτονοικοκυρά του 22χρονου.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 18/8 στην Λεμεσό, όταν 58χρονη ιδιοκτήτρια κατοικίας παρέλαβε τους φακέλους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" του Σαββάτου 20/8, 58χρονη από την Λεμεσό παρέλαβε δυο φακέλους, όπου τις κίνησαν τις υποψίες, παραλήπτης ήταν 22χρονος Τουρκοκύπριος που μέχρι πρότινος η 58χρονη του ενοικίαζε την κατοικία της. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η 58χρονη άνοιξε τους φακέλους και κατάλαβε αμέσως περί τίνος επρόκειτο, έτσι μετέβη στην Αστυνομία όπου και τους παρέδωσε, μετά από εξετάσεις της ΥΚΑΝ διαπιστώθηκε ότι, ο ένα φάκελος περιείχε κοκαινη 1,5 γραμμάρια και ο δεύτερος αμφεταμίνη 0,5 γραμμαρίου.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο 22χρονος Τουρκοκύπριος αναζητήθηκε από την Αστυνομία χωρίς όμως να εντοπιστεί.

Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE