ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους αναγνώρισε ο φρουρός της υπεραγοράς - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τους αναγνώρισε ο φρουρός της υπεραγοράς - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στις 18 Αυγούστου 2016, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, ότι την ίδια μέρα, ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λεμεσό, κλάπηκε από την τσάντα της, το πορτοφόλι της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην εν λόγω υπεραγορά, όπου διενήργησαν εξετάσεις. Από έλεγχο που έγινε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της υπεραγοράς, διαπιστώθηκε ότι άγνωστη γυναίκα, που συνοδευόταν από άγνωστο άνδρα, έκλεψε το πορτοφόλι της παραπονούμενης από την τσάντα της, η οποία βρισκόταν τοποθετημένη σε καροτσάκι της υπεραγοράς.

Φωτογραφίες των δύο υπόπτων, οι οποίες λήφθηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, στάλθηκαν στα καταστήματα της συγκεκριμένης υπεραγοράς σε όλες της πόλεις.

Γύρω στις 11.30π.μ. την Παρασκευή 19/8, φρουρός ασφαλείας της υπεραγοράς στη Λευκωσία, είδε και αναγνώρισε τους δύο υπόπτους εντός της υπεραγοράς. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο υπόπτους. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονη και 35χρονο, κατοίκους Πάφου. Στην κατοχή τους, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €1106,95 και 93 δολάρια Αμερικής.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες, φέρονται να ομολόγησαν την διάπραξη ακόμα μίας παρόμοιας υπόθεσης, σε υπεραγορά της Λάρνακας, όπου κλάπηκε πορτοφόλι γυναίκας κατοίκου Λάρνακας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE