ΕΛΛΑΔΑ: 63χρονο τέρας έδεσε και έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητό του

ΕΛΛΑΔΑ: 63χρονο τέρας έδεσε και έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητό του

Δικογραφία για κακοποίηση ζώου σχηματίστηκε σε βάρος 63χρονου στο Αγρίνιο. Τι είδε αστυνομικός κατά τη διάρκεια περιπολίας του

Συνελήφθη στο Αγρίνιο, ένας 63χρονος, γιατί βασάνιζε σκύλο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώου.

Ειδικότερα, αστυνομικός της τροχαίας κατά τη διάρκεια της περιπολίας του, εντόπισε τον 63χρονο να οδηγεί, με μικρή ταχύτητα, ένα ημιφορτηγό αυτοκίνητο τύπου βαν, έχοντας δεμένο με σχοινί, από τον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου του, έναν σκύλο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

news247.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE