Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας Κύπρου στο ίδιο πόστο για τρεις δεκαετίες!

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας Κύπρου στο ίδιο πόστο για τρεις δεκαετίες!

Είναι υψηλόβαθμος αξιωματικός της κυπριακής Αστυνομίας και από τον καιρό της αποφοίτησής του από την ακαδημία υπηρετεί στην πόλη του.

Το γεγονός είναι αδιανόητο, τη στιγμή μάλιστα που τόσα πολλά μέλη της Δύναμης έχουν περάσει από διάφορα πόστα και πόλεις της Κύπρου.

Όταν ένας αστυνομικός υπηρετεί στο ίδιο πόστο για συναπτά έτη, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος επηρεασμού του. Όχι σκόπιμα ασφαλώς. Μοιραία, όταν είσαι συνέχεια και για μακρά περίοδο στο ίδιο πόστο, γνωρίζεσαι με διάφορους ανθρώπους και… εξοικειώνεσαι.

Εύκολα, μάλιστα, μπορεί να σε κατηγορήσει κάποιος άδικα. Εφόσον κάποια αρνητικά φαινόμενα συμβαίνουν διαρκώς στην πόλη που υπηρετείς, πολλοί μπορούν να σου καταλογίσουν ότι τα συντηρείς, αλλά και διάφορα άλλα.

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και πρέπει να φαίνεται ως τέτοια. Δεν πρέπει να δίδεται η αφορμή για να κατηγορείται (έστω αδίκως) ένα ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας.

Ο συγκεκριμένος θα έπρεπε να μετατεθεί σε κάποια στιγμή, πρωτίστως για να προστατευτεί ο ίδιος. Για να μην υπάρχει φθορά του ονόματός του.

ThemaOnline

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE