ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε «φρούριο» μετέτρεψαν υποστατικό ύποπτοι για ηλεκτρονικό τζόγο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε «φρούριο» μετέτρεψαν υποστατικό ύποπτοι για ηλεκτρονικό τζόγο

«Φρούριο» αντίκρυσαν οι Αστυνομικοί μετά από έλεγχο σε υποστατικό για ηλεκτρονικό τζόγο

Όχι μία, αλλά δύο πόρτες ασφαλείας που ελέγχονταν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αντίκρυσαν την Πέμπτη 18/8 αστυνομικοί του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, μετά από έρευνα που διενήργησαν σε ύποπτο υποστατικό για ηλεκτρονικό τζόγο.

Εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν πέντε ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Η έρευνα στο υποστατικό έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος και στα πλαίσια της επιχείρησης για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE