Το πάθος 80χρονης για το τσιγάρο την έκαψε ζωντανή

Το πάθος 80χρονης για το τσιγάρο την έκαψε ζωντανή

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό συνέβη στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8), στο Γηροκομείο Πειραιά.

 Οι νοσηλευτές εντόπισαν να βγαίνει καπνός από ένα δωμάτιο και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Μπαίνοντας μέσα σ’ αυτό, είδαν την ένοικό του, μία 80χρονη γυναίκα να έχει εγκαύματα στο πρόσωπο ενώ το μαξιλάρι της είχε καεί!
 
Μάλιστα, στο κρεβάτι της βρέθηκε και το μισοκαμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, ενώ εκείνη είχε προλάβει να αποκοιμηθεί.
 
Η 80χρονη μεταφέρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις της στο Τζάνειο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.
 
Οι υπεύθυνοι του γηροκομείου μίλησαν για μια «φανατική καπνίστρια, που δεν αποχωριζόταν το πάθος της».

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.