ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 34χρονος μπήκε σε μάντρα αυτοκινήτων και έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 34χρονος μπήκε σε μάντρα αυτοκινήτων και έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του

Βούλγαρος ηλικίας 34 χρόνων προκάλεσε ζημιές άνω των δύο χιλιάδων ευρώ σε αυτοκίνητα στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02:45  πολίτες αντιλήφθηκαν 34χρονο από τη Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο στο Παραλίμνι, να προβαίνει σε κακόβουλες ενέργειες σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε εκθεσιακό χώρο πώλησης αυτοκίνητων, στη Λεωφόρο Πρωταρά , στο Παραλίμνι.
 
Ο Βούλγαρος ακινητοποιήθηκε από πολίτες και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου έσπευσε στη σκηνή και παρέλαβε τον ύποπτο.
 
Από έλεγχο που διενήργησε ο ιδιόκτητης της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι είχε προκληθεί ζημιά στα πλαϊνά καθρεφτάκια και σε ένα παράθυρο τριών αυτοκινήτων ενώ σε τέταρτο όχημα εντοπίστηκαν γδαρσίματα. 
 
Η συνολική άξια της προσκληθείσας ζημιάς, σύμφωνα με το ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ανέρχεται στα 2.600 ευρώ.
 
Την υπόθεση εξετάζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE