ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 34χρονος μπήκε σε μάντρα αυτοκινήτων και έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: 34χρονος μπήκε σε μάντρα αυτοκινήτων και έσπαζε ότι έβρισκε μπροστά του

Βούλγαρος ηλικίας 34 χρόνων προκάλεσε ζημιές άνω των δύο χιλιάδων ευρώ σε αυτοκίνητα στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02:45  πολίτες αντιλήφθηκαν 34χρονο από τη Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο στο Παραλίμνι, να προβαίνει σε κακόβουλες ενέργειες σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε εκθεσιακό χώρο πώλησης αυτοκίνητων, στη Λεωφόρο Πρωταρά , στο Παραλίμνι.
 
Ο Βούλγαρος ακινητοποιήθηκε από πολίτες και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου έσπευσε στη σκηνή και παρέλαβε τον ύποπτο.
 
Από έλεγχο που διενήργησε ο ιδιόκτητης της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι είχε προκληθεί ζημιά στα πλαϊνά καθρεφτάκια και σε ένα παράθυρο τριών αυτοκινήτων ενώ σε τέταρτο όχημα εντοπίστηκαν γδαρσίματα. 
 
Η συνολική άξια της προσκληθείσας ζημιάς, σύμφωνα με το ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ανέρχεται στα 2.600 ευρώ.
 
Την υπόθεση εξετάζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.