Υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση στην Θεσσαλονίκη ο Αρχιεπίσκοπος

Υπεβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση στην Θεσσαλονίκη ο Αρχιεπίσκοπος

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος υπεβλήθη την Πέπμτη (18/9) σε νευροχειρουργική επέμβαση στην οσφυϊκή μοίρα σπονδυλικής στήλης, αναρρώνει σε κλινική στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την Ιερά Αρχιεπισκοπή.

«Η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, υπεβλήθη σε Nευροχειρουργική επέμβαση στην οσφυϊκή μοίρα σπονδυλικής στήλης. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε ομαλά και επιτυχώς, ο Μακαριώτατος ευρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η επέμβαση, σημειώνεται, διενεργήθη στη Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από την ομάδα του Κύπριου Νευροχειρουργού Δρ. Θεολόγου Ν. Θεολόγου, Διευθυντή Α’ Νευροχειρουργικής Κλινικής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE