ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συντετριμμένος κατηγορούμενος για τους φόνους Καλοψιδιώτη και του ζεύγους Χατζηευθυμίου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Συντετριμμένος κατηγορούμενος για τους φόνους Καλοψιδιώτη και του ζεύγους Χατζηευθυμίου

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο ένας εκ των κατηγορούμενος για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας στις 23 Ιουνίου με θύμα τον Καλοψιδιώτη και το ζεύγος Χατζηευθυμίου (σ.σ. σκοτώθηκε και ο ένας εκ των δυο εκτελεστών Vogli).

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως ο Παναγιώτης Πένταυκας είναι συντετριμμένος και αυτό είναι εμφανές σε όσους τον αντικρίζουν στις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατείται ως υπόδικος.

 Ο 38χρονος από την Ορμήδεια σύμφωνα με το κατηγορητήριο (η δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου έχει οριστεί για αρχές Σεπτεμβρίου) υπέδειξε στους εκτελεστές την «ασφαλή» διαδρομή προς και από το The Stone Garden, όπου διεπράχθη το άγριο φονικό.

Με λίγα λόγια, φέρεται να έδειξε στους εκτελεστές τα σημεία του δρόμου που δεν καλύπτονταν από κάμερες, ώστε να μην καταγραφούν οι κινήσεις τους.

Σημειώνεται ότι ο Πένταυκας είναι παντρεμένος με ένα παιδί ενός έτους και αυτό είναι κάτι που σίγουρα επιβαρύνει τη ψυχολογική του κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

LIVE: Το Ισραήλ χτυπά αρχηγεία της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό και απαντά στα «fake news» περί θανάτου Νετανιάχου, το Ιράν έπληξε το Τελ Αβίβ και αμερικανική βάση στο Ιράκ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE