Φόνος Αγίας Νάπας – «Δεν είναι Τουρκοκύπριοι οι καταζητούμενοι δράστες»

Φόνος Αγίας Νάπας – «Δεν είναι Τουρκοκύπριοι οι καταζητούμενοι δράστες»

Πληροφορία τουρκοκυπριακής προέλευσης θολώνει λίγο την εικόνα σε σχέση την υπόθεση του φονικού στην Αγία Νάπα (14/08) με θύμα τον Βρετανό Τζορτζ Λο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει την Πέμπτη (18/08) ο «Πολίτης», πηγές από την δικοινοτική τεχνική επιτροπή για την εγκληματικότητα που επικαλείται η ιστοσελίδα της Kibris, ο ένας εκ των δραστών είναι Τούρκος υπήκοος και ο δεύτερος Βούλγαρος τουρκικής καταγωγής.

Πάντως, η στάση που θα τηρήσει η ψευδοαστυνομία χαρακτηρίζεται καθοριστική. Αν οι δράστες έχουν διαφύγει στα Κατεχόμενα, τότε μόνο με τη δική της συνεργασία θα καταστεί εφικτή η σύλληψη των Ακπινάρ (22 χρόνων) και Αχμέτ (42 χρόνων).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE