Έγινε κι αυτό: Γυναίκα στη Μόσχα κατήγγειλε Pokemon ότι την βίασε!

Έγινε κι αυτό: Γυναίκα στη Μόσχα κατήγγειλε Pokemon ότι την βίασε!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα βιασμού από ένα... Pokemon.

Σύμφωνα με την αστυνομία η καταγγέλλουσα, της οποία το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ισχυρίστηκε ότι ένα τεράστιο Pokemon μπήκε στο διαμέρισμά της στη Μόσχα και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ξύπνησε και είδε από πάνω της ένα τεράστιο Pokemon, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε όταν σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι της, αλλά η εφαρμογή του Pokemon Go συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του «βιαστή» Pokemon στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail ούτε ο σύζυγός της, ούτε και η αστυνομία την πίστεψαν με αποτέλεσμα να επισκεφθεί ψυχίατρο που όμως ούτε εκείνος κατάφερε να τη βοηθήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE