Επιχείρηση της Αστυνομίας για σύλληψη των δυο Τ/Κ που ευθύνονται για τον φόνο στην Αγία Νάπα!

Επιχείρηση της Αστυνομίας για σύλληψη των δυο Τ/Κ που ευθύνονται για τον φόνο στην Αγία Νάπα!

Επιχείρηση για εντοπισμό των δυο Τουρκοκυπρίων που φέρονται να ευθύνονται για τη φονική επίθεση τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στο κέντρο της Αγίας Νάπας, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 22χρονου Τζορτζ Λο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πάνοπλοι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν τους δυο υπόπτους, ενώ έκαναν και έρευνες στην περιοχή Κόννος, όπου σύμφωνα με μαρτυρία κρύβονταν μετά τη φονική επίθεση.

Όπως σημειώσαμε ήδη κρατείται κι ανακρίνεται Ελληνοκύπρια φίλη τους που φέρεται να είχε ρόλο συνεργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Για φόνο εκ προμελέτης οι Τ/Κ – Συνεργός η Ελληνοκύπρια – Φέρονται να τους ούρησαν!

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τουρκοκύπριοι μαχαίρωσαν τον Τζορτζ Λο στην Αγία Νάπα!

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον φόνο του 22χρονου! – Το λάθος που του στοίχισε τη ζωή!

Τι δηλώνει η συντετριμμένη μάνα του 22χρονου φονευθέντος στην Αγία Νάπα – Συγκινούν τα λόγια της

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τον κάρφωσε στην καρωτίδα για ένα σπρώξιμο – «Κλειδί» οι μαρτυρίες και το κλειστό κύκλωμα

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τα μηνύματα των φίλων του Τζορτζ Λο – Τι είπε εκπρόσωπος του Βρετανικού ΥΠΕΞ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ​

Φόνος Αγίας Νάπας: Μόνιμος κάτοικος Κύπρου ο άτυχος 22χρονος - Στην Αστυνομία η περιγραφή των δραστών

Άγριο φονικό στην Αγία Νάπα – Νεκρός 22χρονος και τραυματίας ο φίλος του

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Ανάλυση: Ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν - Το κυπριακό και οι βασικές προκλήσεις

Η Κύπρος ως κράτος μέλος της ΕΕ από το 2004, νομικά, υποχρεούται να ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη πλήρες μέλος της Σένγκεν-δηλαδή δεν έχει ενταχθεί στη λειτουργική εφαρμογή του καθεστώτος  χωρίς εσωτερικά σύνορα. Η Κυπριακή Δημοκρατία, βρίσκεται από το 2023 σε φάση αξιολόγησης ( Schengen evaluation process), κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την πλήρη ένταξη. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, η Κυπριακή Δημοκρατία θα είναι έτοιμη ως προς τα τεχνικά ζητήματα, μέχρι το τέλος του 2025. Εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι το 2026, η Κύπρος θα ενταχθεί στη ζώνη Σένγκεν.

BEST OF TOTHEMAONLINE