ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: «Ψέματα τα περί ξυλοδαρμού μου στις Κεντρ. Φυλακές» λέει ο Παπαλεξάνδρου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: «Ψέματα τα περί ξυλοδαρμού μου στις Κεντρ. Φυλακές» λέει ο Παπαλεξάνδρου  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παραδέχεται γραπτώς ότι είχε πει ψέματα όταν κατάγγελλε ότι τον έδειραν άλλοι φυλακισμένοι, ο υπόδικος Αλέξανδρος Παπαλεξάνδρου. Μάλιστα το ThemaOnline, εξασφάλισε τη γραπτή του δήλωση.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Τα αποκλειστικά έγραφα που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, αποκαλύπτουν μια άλλη πτυχή στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του υπόδικου Αλέξανδρου Παπαλεξάνδρου, ο οποίος αρχικά ισχυρίστηκε ότι κτυπήθηκε από άλλους συγκρατούμενους του, λέγοντας μάλιστα πως ήθελαν να τον κρεμάσουν. 

Να θυμίσουμε πως πρόκειται για το πρόσωπο που συνελήφθη μαζί με γυναίκα, καθώς οδηγούσαν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, χωρίς αριθμούς εγγραφής στον παλιό δρόμο Ανθούπολης – Αγίων Τριμιθιάς. Κατά την καταδίωξη τους εντοπίστηκε να κατέχουν ποσότητα κοκαΐνης.

Μάλιστα, μετά την επεισοδιακή  καταδίωξη του, ο ίδιος ο Αλεξάνδρου ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, κρατώντας όμηρο αστυνομικό της δύναμης. Συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση για κατοχή περίπου 100 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Από τις 26 Ιουλίου ο Αλεξάνδρους Παπαλεξάνδρου μεταφέρεται  ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης του.

Στις 31 Ιουλίου,  ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε από άλλους συγκρατούμενους του και μεταφέρθηκε από την μέλη της Αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρική περίθαλψη. 

Το εν λόγω περιστατικό διερευνήθηκε από την διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών με τον Παπαλεξάνδρου να δηλώνει στην αναφορά του, την 1η Αυγούστου, πως ο ίδιος προκάλεσε το περιστατικό και πως όλα όσα δήλωσε αρχικά είναι ψέματα.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της αναφοράς του ο ίδιος απολογείται για τα προβλήματα που δημιούργησε, ζητώντας να πάει πίσω στο κελί του μαζί με τους φίλους του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είμαι ο υπόδικος 611/16 Αλέξανδρος Παπαλεξάνδρου και δηλώνω σχετικά με το επεισόδιο μου που έγινε την Κυριακή στην πτέρυγα 1 Α , είναι ότι εγώ το προσκάλεσα και απολογούμαι για την αναστάτωση που έχω προκαλέσει.

Υπόσχομαι ότι δεν θα ξανά δημιουργήσω πρόβλημα και θέλω να πάω πίσω στην πτέρυγα μου μαζί με τον ………….. και ……….. γιατί είναι ο μόνος χώρος που νιώθω ασφαλής και πολλά καλό περιβάλλον για να νιώθω ήρεμος και χωρίς προβλήματα.

Σας παρακαλώ πάρα πολύ να με αφήσετε να πάω και θα είμαι ήσυχος και δεν έχω παράπονο που κανένα για ότι έγινε.

Όσο αφορά τα ψέματα που είπα την Κυριακή  για να με κρεμάσουν, απολογούμαι που είπα τέτοια ψέμaτα και γενικά απολογούμαι για τα προβλήματα που προκάλεσα στις φυλακές λόγω της συμπεριφορά μου».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο υπόδικος έχει μεταφερθεί στην πτέρυγα 10 των ψυχιατρικών ασθενών. Μάλιστα, ο ειδικός που τον έχει εξετάσει, στην έκθεση του αναφέρει πως είναι άτομο με ψυχικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ενημέρωση που τύχαμε από την διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών για την περίπτωση των υπόδικου 611/16, μας αναφέρθηκε ότι αναμένεται να επαναξιολογηθεί η κατάσταση του ενώ ο ίδιος αρνείται να λάβει την φαρμακευτική αγωγή μέχρι σήμερα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top