23χρονος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

23χρονος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

​Εμπόλεμη ζώνη έγινε το Μιλγουόκι το βράδυ του Σαββάτου (13/8) με αφορμή τον θάνατο ενός 23χρονου άνδρα από πυρά αστυνομικού.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αστυνομικός σταμάτησε το όχημα που οδηγούσε ο άνδρας για έλεγχο, ενώ ακολούθησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας ήταν οπλισμένος, αλλά στέλεχός της παραδέχθηκε ότι δεν ήταν ξεκάθαρο ακόμη αν ο άνδρας είχε στρέψει το όπλο του εναντίον του αστυνομικού ή πυροβόλησε, τονίζοντας πως «όλα θα αποσαφηνιστούν τις επόμενες ημέρες».

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, οι βίαιες ταραχές ξέσπασαν όταν ένα πλήθος περισσότερων από 100 οργισμένων διαδηλωτών, έσπασε τα παράθυρα άδειου περιπολικού της αστυνομίας και πυρπόλησε ένα άλλο, προτού πυρπολήσει πρατήριο καυσίμων και κάποια καταστήματα, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τούβλο που του πέταξε διαδηλωτής, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν στοιχεία για την καταγωγή ούτε του υπόπτου που σκοτώθηκε ούτε του αστυνομικού που τον πυροβόλησε. Το μόνο στοιχείο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ότι ο νεκρός ήταν 23 ετών.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε σε μια από τις πιο φτωχές γειτονιές, οι περισσότεροι κάτοικοι της οποίας είναι Αφροαμερικανοί.

Ο ύποπτος, ο οποίος είχε έναν μακρύ κατάλογο συλλήψεων στο ενεργητικό του και ήταν οπλισμένος με κλεμμένο περίστροφο, ενώ μετά τις ταραχές, έγιναν τρεις συλλήψεις στην πόλη.

usa.14.8.708.jpeg

3735E78F00000578-3739689-Violent_protests_erupted_in_Milwaukee_after_more_than_100_people-a-5_1471199128870.jpg

usa.14.8.4.jpeg

usa.14.8.2.jpeg

3736169900000578-3739689-Police_also_tweeted_that_a_gas_station_had_been_set_on_fire_They-a-4_1471199128856.jpg

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE