Ο ISIS πίσω από την επίθεση αυτοκτονίας σε λεωφορείο στην Τουρκία

Ο ISIS πίσω από την επίθεση αυτοκτονίας σε λεωφορείο στην Τουρκία

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο Σύρων ανταρτών από επίθεση αυτοκτονίας σε λεωφορείο που τους μετέφερε από την Τουρκία στη Συρία.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας που έγινε χθες σε ένα λεωφορείο κοντά στο μεθοριακό πέρασμα με την Τουρκία στο Άτμεχ από την οποία σκοτώθηκαν Σύροι αντάρτες που ανήκουν σε οργανώσεις που υποστηρίζονται από τη Δύση.

Σε ανακοίνωση που ανήρτησε σε έναν λογαριασμό της στο Telegram, η τζιχαντιστική οργάνωση σημειώνει επίσης ότι σκότωσε 50 αντάρτες που ταξίδευαν με το λεωφορείο οι οποίοι ανήκαν στις οργανώσεις Φάιλακ αλ Σαμ και Αλ Ζίνκι.

"Οι αντάρτες αυτοί μετέβαιναν στην Συρία για να πολεμήσουν κατά του Ισλαμικού Κράτους στο Χαλέπι, στο βόρειο τμήμα της χώρας", προσθέτει η τζιχαντιστική οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

news247.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE