ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Δήμαρχε κάνε κάτι! Οι βουτιές από ύψος 10 μέτρων στοιχίζουν ζωές – VIDEO

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Δήμαρχε κάνε κάτι! Οι βουτιές από ύψος 10 μέτρων στοιχίζουν ζωές – VIDEO

Συνέχεια στο πρόσφατο δυστυχές περιστατικό του θανάσιμου τραυματισμού ενός Γάλλου τουρίστα ο οποίος έχασε την ζωή του στην παραλία Nissi Beach της Αγίας Νάπας, έρχεται να δώσει ο τραυματισμός μιας Βρετανίδας τουρίστριας στις σπηλιές του Κάβο Γκρέκο.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η Αγία Νάπα αποτελεί το ομορφότερο ίσως τουριστικό θέρετρο του νησιού μας.

Δυστυχώς όμως, είτε με τα διάφορα φονικά που έχουν επισυμβεί, είτε με διάφορους τραυματισμούς και άλλα τραγικά γεγονότα η Αγία Νάπα κινδυνεύει να γίνει αντικείμενο δυσφήμισης από επιτήδειους.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές πρέπει άμεσα να βρει λύσεις σε κενά που δημιουργούν ατυχήματα πολλές φορές μάλιστα θανατηφόρα.

Σε παλαιότερο άρθρο μας που μπορείτε να διαβάσετε εδώ γράψαμε για την αμέλεια του δήμου σχετικά με τις βουτιές στην παραλία του Nissi Βeach.

Δυστυχώς το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στις πανέμορφες σπηλιές του Κάβο Γκρέκο όπου νεαροί πηδάνε από ύψος 10  μέτρων χωρίς καμία επίγνωση του κινδύνου.

Δήμαρχε κάνε κάτι, πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα…

Διαβάστε επίσης: ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Αναστάτωση στο Κάβο Γκρέκο! Γυναίκα πήδηξε από σπηλιά ύψους δέκα μέτρων με την πλάτη​

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE