ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που έπεσε στον υδατοφράκτη

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που έπεσε στον υδατοφράκτη

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 29χρονος άντρας από την Ρουμανία ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σε υδατοφράκτη στο χωριό Παραμάλι στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της η Πυροσβεστική:

«Το ελλείπων άτομο εντοπίστηκε στο βυθό του υδατοφράκτη στο χωριό Παραμάλι από ομάδα αυτοδυτών της ΕΜΑΚ την ώρα 10:30. Αναμένεται ιατροδικαστής για περαιτέρω διερεύνηση από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων και στη συνέχεια ανάσυρση του ατόμου από τον βυθό».

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγνοείται άντρας που έπεσε σε υδατοφράκτη – Επειχείρηση της ΕΜΑΚ για ανεύρεση του​

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE