Τα παιδιά της Χαραλαμπίδου την εγκατέλειψαν και αυτή έπιασε τα όρη… - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα παιδιά της Χαραλαμπίδου την εγκατέλειψαν και αυτή έπιασε τα όρη…  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση της, αγκαλιά με τον πολυαγαπημένο σύζυγο της και με ένα χαμόγελο στα χείλη η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η ίδια αναρτώντας και μια φωτογραφία στον προσωπικό την λογαριασμό στο facebook έγραψε:

«Όταν τα παιδιά σε εγκαταλείπουν πιάνεις τα ορη με τους φίλους σου. Πως πέσαμε σε δεματια στη μέση του βουνού -άλλη ιστορία -:)»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Ετοιμότητα εκφράζει η Κύπρος για επανενεργοποίηση θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς Γάζα

Η λύση δύο κρατών είναι «ο μόνος δρόμος προς την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή» και «δεν υπάρχει εναλλακτική», δήλωσε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ, Πρέσβης Μαρία Μιχαήλ, μιλώντας την Τρίτη κατά τη Διεθνή Διάσκεψη για το Παλαιστινιακό, στη Νέα Υόρκη, και ευχαρίστησε τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία για την πρωτοβουλία σύγκλησής της. Παράλληλα, εξέφρασε την ετοιμότητα της Κύπρου για επανενεργοποίηση της θαλάσσιας ανθρωπιστικής διόδου προς τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE