Τα παιδιά της Χαραλαμπίδου την εγκατέλειψαν και αυτή έπιασε τα όρη… - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα παιδιά της Χαραλαμπίδου την εγκατέλειψαν και αυτή έπιασε τα όρη…  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μια χιουμοριστική ανάρτηση της, αγκαλιά με τον πολυαγαπημένο σύζυγο της και με ένα χαμόγελο στα χείλη η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η ίδια αναρτώντας και μια φωτογραφία στον προσωπικό την λογαριασμό στο facebook έγραψε:

«Όταν τα παιδιά σε εγκαταλείπουν πιάνεις τα ορη με τους φίλους σου. Πως πέσαμε σε δεματια στη μέση του βουνού -άλλη ιστορία -:)»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE