ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σκάφος βυθιζόταν έξω από το Λιμάνι με τέσσερα ανήλικα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Σκάφος βυθιζόταν έξω από το Λιμάνι με τέσσερα ανήλικα

Μέλη του Ναυτικού Σταθμού Αγίας Νάπας, γύρω στις 1.45 το μεσημέρι της Κυριακής (14/8), ανταποκρίθηκαν σε κλήση από σκάφος αγνώστων στοιχείων, το οποίο βρισκόταν έξω από το Λιμάνι Αγίας Νάπας.

Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν 8 πρόσωπα, τέσσερις ενήλικες και τέσσερα παιδιά, έβαζε νερά και βυθιζόταν.

Αμέσως απέπλευσε η Αστυνομική Άκατος «Αστραπή 32», η οποία προσέγγισε το σκάφος και παρέλαβε έξι από τα οκτώ πρόσωπα.

Δύο ενήλικες παρέμειναν στο σκάφος και με τη βοήθεια άλλου ιδιωτικού σκάφους ρυμουλκήθηκε στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας, όπου και προσάραξε στη γλίστρα του λιμανιού και γίνονται προσπάθειες για την ανέλκυσή του.

Όλοι οι επιβάτες οι οποίοι διασώθηκαν αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στη στεριά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE