Βομβάρδισαν σχολείο στην Υεμένη

Βομβάρδισαν σχολείο στην Υεμένη

Δέκα παιδιά θύματα της αεροπορικής επιδρομής στην Υεμένη.

Δέκα παιδιά σκοτώθηκαν στην Υεμένη μετά την αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν οι αραβικές συμμαχικές δυνάμεις υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας σε σχολείο που βρίσκεται σε ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες Χούτι, όπως επιβεβαίωσαν σήμερα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

«Είδαμε 10 παιδιά νεκρά και 28 τραυματισμένα, όλα ηλικίας κάτω των 15 ετών που έπεσαν θύμα των αεροπορικών πληγμάτων σε ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό σχολείο στην Χεϊντάν», στη βόρεια Υεμένη, δήλωσε η εκπρόσωπος των MSF Μάλακ Σάχερ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τον βομβαρδισμό που έγινε χθες.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE