Πιάστηκε μεθυσμένος και «ετοιμοπόλεμος» 21χρονος στην Πάφο

Πιάστηκε μεθυσμένος και «ετοιμοπόλεμος» 21χρονος στην Πάφο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 21χρονου μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 7:20 το βράδυ του Σαββάτου 13/8, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου παρά το χωριό Κονιά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μια σιδερογροθιά και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ο 21χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθως, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 49μg% αντί 9μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης που υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 45μg% αντί 9μg%.

Στη συνέχεια, ο 21χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE