ΗΠΑ: Τραγικό! Αγόρι έξι ετών χτύπησε μέχρι θανάτου τη νεογέννητη αδερφή του

ΗΠΑ: Τραγικό! Αγόρι έξι ετών χτύπησε μέχρι θανάτου τη νεογέννητη αδερφή του

Το κρανίο του μωρού ήταν ραγισμένο σε πολλά σημεία.

Στη σύλληψη της 62χρονης Kathleen Marie Steele προχώρησαν οι αρχές στη Φλόριντα επειδή άφησε χωρίς επιτήρηση τα 3 παιδιά της στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο της 13ων ημερών κορούλας της.

Η 62χρονη άφησε τα παιδιά της στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον μισή ώρα προκειμένου να κάνει κάποιες δουλειές.

Το νεογέννητο μωράκι λίγο αργότερα άρχισε να κλαίει, εξαγριώνοντας τον 6χρονο. Την έβγαλε τότε από το αυτοκίνητο, άρχισε να την ταρακουνά, να τη χτυπά στο πρόσωπο, την έριξε κάτω και άρχισε να χτυπά το κεφαλάκι της στο τσιμέντο.

Μετά την επίθεση ο 6χρονος έβαλε ξανά την αδερφούλα του στο πίσω κάθισμα.

Πέρασαν 2 ώρες μέχρι να καταλάβει η 62χρονη τι είχε συμβεί και να καλέσει για βοήθεια, σύμφωνα με τη Mirror. Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St Petersburg General Hospital όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρό.

Ο ανήλικος, που δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω της ηλικίας του, παραδέχτηκε την επίθεση. Από τότε έχει μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο και οι ειδικοί έχουν παρατηρήσει σοβαρά προβλήματα στη συμπεριφορά του.

«Το κρανίο της είχε ραγίσει σε πολλά σημεία. Ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ», δήλωσε ο σερίφης Bob Gualtieri.

Η 62χρονη απέκτησε το τρίτο της παιδί με τεχνητή γονιμοποίηση, καθώς ο άντρας της είχε πεθάνει το 2011 από καρκίνο.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE