Στεγνωτήριο παρολίγο να κάψει εξοχικό στον Πωμό

Στεγνωτήριο παρολίγο να κάψει εξοχικό στον Πωμό

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πόλης Χρυσοχούς για την κατάσβεση φωτιάς σε εξοχική οικία στον Πωμό μετά το μήνυμα που λήφθηκε στην υπηρεσία στις 23:20 βράδυ της Παρασκευής 13/8.

Στη σκηνή έσπευσαν δύο οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς καθώς και μέλη του αστυνομικού σταθμού της περιοχής.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα με την επέκταση της φωτιάς.

Μέλη της Αστυνομίας σε επιτόπιες προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε στο ισόγειο της κατοικίας από βραχυκύκλωμα ή υπερθέρμανση του στεγνωτηρίου, το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην αποθήκη της οικίας, όπου φυλάσσονταν το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, το ύψος των οποίων δεν  έχει υπολογιστεί ακόμη.

*Φωτογραφία αρχείου 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE