Στεγνωτήριο παρολίγο να κάψει εξοχικό στον Πωμό

Στεγνωτήριο παρολίγο να κάψει εξοχικό στον Πωμό

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πόλης Χρυσοχούς για την κατάσβεση φωτιάς σε εξοχική οικία στον Πωμό μετά το μήνυμα που λήφθηκε στην υπηρεσία στις 23:20 βράδυ της Παρασκευής 13/8.

Στη σκηνή έσπευσαν δύο οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς καθώς και μέλη του αστυνομικού σταθμού της περιοχής.

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα με την επέκταση της φωτιάς.

Μέλη της Αστυνομίας σε επιτόπιες προκαταρκτικές εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε στο ισόγειο της κατοικίας από βραχυκύκλωμα ή υπερθέρμανση του στεγνωτηρίου, το οποίο βρισκόταν σε λειτουργία.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην αποθήκη της οικίας, όπου φυλάσσονταν το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, το ύψος των οποίων δεν  έχει υπολογιστεί ακόμη.

*Φωτογραφία αρχείου 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE