ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 36χρονος για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και της ανήλικης κόρη της

ΠΑΦΟΣ: Καταζητείται 36χρονος για ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και της ανήλικης κόρη της

36χρονος ξυλοφόρτωσε την πρώην σύντροφο του γιατί τον απέρριψε!

Στο Νοσοκομείο Πάφου μεταφέρθηκαν τόσο η 38χρονη γυναικά όσο και η 16χρονη κόρη της καθώς προηγουμένως δέχθηκαν κτυπήματα από 36χρονο άντρα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία η 38χρονη κυπριά, γύρω στο απόγευμα της Παρασκευής (12/08) δέχθηκε επίθεση από τον πρώην 38χρονο Σύριο σύντροφο της.

Συγκεκριμένα, η παραπονούμενη ανάφερε πως ο 36χρονος την επισκέφτηκε και επέμενε να συνεχίζουν να είναι ζευγάρι μαζί. Αφού εισήλθε στο σπίτι, άρχισε να φωνάζει να βρίζει και να απειλεί την πρώην σύντροφο του, λέγοντας της πως θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σε κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν με αποτέλεσμα ο 36χρονος να κτυπήσει τόσο την 36χρονη πρώην συμβία του όσο και την 16χρονη κόρη της.

Οι δυο γυναίκες αφού δέχθηκαν αρκετά κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Ακολούθως, η 38χρονη Κύπρια προέβη σε καταγγελία εις βάρος του πρώην συντρόφου της και αυτήν την στιγμή καταζητείται.

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε συνεχώς προστριβές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE