Παιγνίδια του καιρού με βροχές και καταιγίδες το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Παιγνίδια του καιρού με βροχές και καταιγίδες το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Το απόγευμα της Παρακσευής 12/8, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια, και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Σάββατο 13/8 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτύσσονται είναι πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού, νωρίς το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τις νύκτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ μικρή πτώση αναμένεται την Τρίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE