Γυναίκα πήγε στην αστυνομία για να πει ότι τη βίασε ένα... Pokemon

Γυναίκα πήγε στην αστυνομία για να πει ότι τη βίασε ένα... Pokemon

Ούτε ο σύζυγός της, ούτε και η αστυνομία την πίστεψαν με αποτέλεσμα να επισκεφθεί ψυχίατρο που όμως και εκείνος δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει.

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από ένα... Pokemon. Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγέλουσα, της οποία το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, ισχυρίζεται ότι ένα τεράστιο Pokemon μπήκε στο διαμέρισμά της στη Μόσχα και την κακοποίησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ξύπνησε και είδε από πάνω της ένα γιγάντιο «τερατάκι». Η γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη, ανέφερε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Dailymail, ότι το Pokemon εξαφανίστηκε όταν σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι, αλλά η εφαρμογή του Pokemon Go συνέχισε να εντοπίζει την παρουσία του... βιαστή Pokemon στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ούτε ο σύζυγός της, ούτε και η αστυνομία την πίστεψαν με αποτέλεσμα να επισκεφθεί ψυχίατρο που όμως και εκείνος δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει. 

Ο Ιβάν Μακάροφ, φίλος της γυναίκας, δήλωσε: «Λέει πως υπάρχουν υπερβολικά πολλά Pokemon στο διαμέρισμά της και πως ακόμα και ο σκύλος μπορεί να τα αισθανθεί. Λέει πως ο σκύλος γαβγίζει κάθε φορά που παίζει Pokemon Go». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.