ΑΧΝΑ: Έκλεβε ανενόχλητος νερό από το φράγμα της περιοχής μέχρι που τον τσάκωσαν

ΑΧΝΑ: Έκλεβε ανενόχλητος νερό από το φράγμα της περιοχής μέχρι που τον τσάκωσαν

Ανδρας από την Ορμήδεια παραδέχθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, αντλούσε παράνομα νερό από το φράγμα της `Αχνας και το μετέφερε σε δεξαμενή που διατηρεί στην κοινότητα του.

Το πρωί της Πέμπτης 11/8, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοτύμπου και μέλη του Τμήματος Υδάτων, κατόπιν πληροφορίας, επισκέφθηκαν το φράγμα της `Αχνας όπου εντόπισαν λάστιχο νερού και ηλεκτρογεννήτρια με τα οποία μεταφερόταν από αυτό νερό σε δεξαμενή, ιδιοκτησίας 51χρονου από την Ορμήδεια.
 
Ο 51χρονος κλήθηκε από την Αστυνομία και μετέβη στην περιοχή. Παραδέχθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι αντλούσε παράνομα νερό από το φράγμα και προέβη σε θεληματική κατάθεση.
 
Η Αστυνομία παρέλαβε ως τεκμήρια το λάστιχο νερού και την ηλεκτρογεννήτρια, ενώ ο 51χρονος κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοτύμπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE