Παγκύπριος Σύνδεσμος Οπλοπωλών : «Αυστηρή με τη λαθροθηρία η νέα νομοθεσία»

Παγκύπριος Σύνδεσμος Οπλοπωλών : «Αυστηρή με τη λαθροθηρία η νέα νομοθεσία»

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαβούλευση για τις νομοθετικές αλλαγές που αφορούν το Κυνήγι και τη Διαχείριση της Άγριας Ζωής, σύμφωνα με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Οπλοπωλών.

Σε σχετική ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος εκφράζει ικανοποίηση για τη δημόσια διαβούλευση σχετικά με το Νομοσχέδιο Τροποποίησης του περί Προστασίας και Διαχείρισης Άγριων Πτηνών και Θηραμάτων Νόμου, προσθέτοντας ότι «χαρακτηριστικό της νέας νομοθεσίας είναι η εξαιρετικά αυστηρή αντιμετώπιση της λαθροθηρίας».

Ο Σύνδεσμος αναφέρει τέλος ότι θα συμβάλει εποικοδομητικά και ουσιαστικά στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη, με προτάσεις και εισηγήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE