Συγκλονιστικό βίντεο! Γυναίκα γεννάει όρθια, δευτερόλεπτα μόλις μπαίνει στο μαιευτήριο

Συγκλονιστικό βίντεο! Γυναίκα γεννάει όρθια, δευτερόλεπτα μόλις μπαίνει στο μαιευτήριο

Το βιαστικό μωρό δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό για να γεννηθεί. Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου δείχνουν το συγκλονιστικό βίντεο.

Με το που μπαίνει στο μαιευτήριο αυτή η γυναίκα και πριν προλάβει σχεδόν να περάσει την πόρτα φέρνει στον κόσμο το μωρό της. Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου δείχνουν το συγκλονιστικό βίντεο με την Jessica Stubbins που ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της να κατεβάζει το παντελόνι της και να πιάνει το μωρό κατευθείαν στα χέρια της. Μόλις μπαίνει μέσα, σταματάει για λίγο σε μια άκρη και γεννάει χωρίς να χρειαστεί τη βοήθεια κανενός!

Ο σύζυγός της που έψαχνε να παρκάρει, μπαίνει μετά από λίγα δευτερόλεπτα μέσα και δεν πιστεύει στα μάτια του. Πρόκειται για τη μικρή Lucy, το δεύτερο παιδί της οικογένειας το οποίο ήταν πολύ βιαστικό και η γέννησή του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο...

baby.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.