ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Έκανε ελιγμό και κτύπησε στα κιγκλιδώματα η οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ: Έκανε ελιγμό και κτύπησε στα κιγκλιδώματα η οδηγός

Ένας μικρός ελιγμός για να αποφύγει την σύγκρουση ήταν η αιτία να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού – Λευκωσίας για περίπου μια ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης  (10/08) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας στο ύψος της εξόδου του χωριού Πεντάκωμο.

Όπως μας αναφέρθηκε, οδηγός του οχήματος που βρισκόταν στην δεξιά λωρίδα, εισήλθε απότομα στην αριστερή, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία άλλου οχήματος που οδηγούσε γυναίκα.

Η οδηγός στην προσπάθεια της να αποφύγει τη σύγκρουση, έκανε μικρό ελιγμό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος της και να κτυπήσει στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα.

Λόγω της σύγκρουσης μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο η οδηγός και ο συνοδηγός. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό.

Να σημειώσουμε πως ο οδηγός ο οποίος ήταν η αίτια να σημειωθεί το συμβάν, σταμάτησε αμέσως για να βοηθήσει την γυναίκα.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.