Υψηλή η ζήτηση για μονοκατοικίες στην Κύπρο

Υψηλή η ζήτηση για μονοκατοικίες στην Κύπρο

Τα πρωτεία στις άδειες οικοδομής έχουν οι μονοκατοικίες σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν από τις δημοτικές αρχές και επαρχιακές διοικήσεις.

 

Αξιοσημείωτη άνοδο σημείωσαν οι άδειες οικοδομής για μονοκατοικίες στην Κύπρο, με ενδεικτικό στοιχείο ότι εκ των 1.470 αδειών που δόθηκαν για την περίοδο Ιανουαρίου – Μαΐου 2016, οι 787 αφορούσαν μονοκατοικίες.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE