Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Υπερπλήρη τα ξενοδοχεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Υπερπλήρη είναι τα ξενοδοχεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και οι αρμόδιοι παράγοντες της περιοχής εκτιμούν ότι φέτος όχι μόνο η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς αλλά ολόκληρη η Κύπρος διανύει μία από τις καλύτερες τουριστικές περιόδους.

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Αμμοχώστου Λάκης Αβρααμίδης «φέτος η περιοχή μας έχει μία από τις καλύτερες τουριστικές περιόδους. Ωστόσο είναι παγκύπριο το φαινόμενο με τον τουρισμό φέτος αφού ολόκληρη η Κύπρος πάει πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE