Η Πολιτική Άμυνα ενεργοποιήθηκε για υποδοχή 15 μεταναστών στις ακτές του Κάτω Πύργου

Η Πολιτική Άμυνα ενεργοποιήθηκε για υποδοχή 15 μεταναστών στις ακτές του Κάτω Πύργου

Η Πολιτική Άμυνα ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για την υποδοχή 15 μεταναστών, οι οποίοι έφθασαν στις ακτές του Κάτω Πύργου κατά τις πρωινές ώρες σήμερα.

Διαβάστε επίσης: Μετανάστες έφτασαν με βάρκα στην Κύπρο - Ολονύχτια επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη τους

Σε δήλωση της στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Άμυνας Ολύβια Μιχαηλίδου είπε ότι στις ακτές του Κάτω Πύργου έφθασαν κατά τις πρωινές ώρες 15 μετανάστες (14 άντρες - 1 γυναίκα) προερχόμενοι από τα παράλια της Τουρκίας και πρόσθεσε ότι με ενέργειες της Αστυνομίας και τη συνοδεία μελών της Πολιτικής Άμυνας μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικούς Σταθμούς στις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού για τις προκαταρκτικές έρευνες.

Η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε, τέλος, ότι η Πολιτική Άμυνα ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή για την υποδοχή τους και την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε αυτούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE