Αντί να σβήνουν τις φωτιές τους έβαζαν να καθάριζαν τους κήπους της προεδρικής κατοικίας στο Τρόοδος

Αντί να σβήνουν τις φωτιές τους έβαζαν να καθάριζαν τους κήπους της προεδρικής κατοικίας στο Τρόοδος

Έγιναν κηπουροί οι λειτουργοί του Τμήματος Δασών και οι δασοπυροσβέστες.

Σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας "ΠΟΛΙΤΗΣ" την Τετάρτη 10/8, δασοπυροσβέστες καταγγέλλουν στην εφημερίδα, ότι τους τελευταίους μήνες έγιναν κηπουροί αντί να είναι στις πυρκαγιές. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα πρόσφατα κατά την διάρκεια περιπολίας στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Μαραθάσας, δέχτηκαν τηλεφώνημα για να επιδιορθώσουν το σύστημα ποτίσματος της προεδρικής κατοικίας η όποια βρίσκεται 25 χιλιόμετρα μακριά από την βάση τους. 

Όπως αναφέρουν ήταν η έβδομη φόρα το φετινό καλοκαίρι που δέχτηκαν τηλεφώνημα από ανώτερο για να εγκαταλείψουν τα καθήκοντα τους.

Σύμφωνα με Λειτουργό του τμήματος Δασών, άτομα από την προεδρική φρουρά του καλούν για ψύλλου πήδημα "Μας θέλουν συνέχεια εκεί" είπε χαρακτηριστικά. Οι ευθηνές που καλούνται να αναλάβουν είναι από κούρεμα γρασιδιού μέχρι και διόρθωση υδραυλικών αλλά και μετακομίσεις. 

Τέλος όπως αναφέρει η εφημερίδα, επικοινώνησε με τον διευθυντή του Τμήματος Δασών Τάκη Τσιντίδη, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τις καταγγελίες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE