Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

Λύθηκε το μυστήριο γύρω από τον νεκρό άντρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/08) επιπλέει στην θάλασσα του Νissi Βeach.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο άτυχος 69χρονος θεάθηκε να επιπλέει σε κοντινή απόσταση από την παραλία και βάθος μισού μέτρου.

Αν και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους ναυαγοσώστες έτσι ώστε να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ο 69χρονος παραθεριστής απεβίωσε.

Οι νεότερες πληροφορίες μας από την Αστυνομία αναφέρουν πως πρόκειται για 69χρονο άντρα από την Σουηδία ο οποίος είχε έρθει στο νησί μας για διακοπές με την σύζυγο του.

Συγκεκριμένα ο 69χρονος, έφτασε στην Κύπρο στις 05/08 και θα αναχώρησε στις 12 του μηνός.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου παραθεριστή θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργήσει το πρωί της Τετάρτης (10/09) η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα. 

Διαβάστε ακόμη:  Τραγικός θάνατος στην παραλία του Νissi Βeach – Επέπλεε σε βάθος μισού μέτρου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE