«Κλειδώνει» την θέση του παρουσιαστή στο The Voice of Greece ο αγαπημένος ηθοποιός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κλειδώνει» την θέση του παρουσιαστή στο The Voice of Greece ο αγαπημένος ηθοποιός- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

​Και επίσημα όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό το δημοφιλές show που κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έρχεται ξανά στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης «κλειδώνει» την θέση του παρουσιαστή στο The Voice, όπως όλα δείχνουν.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της νέας σεζόν, είναι πραγματικότητα.

Το Star απέκτησε τα δικαιώματα του The Voice.

Ο μουσικός διαγωνισμός, που είναι ο πιο αγαπητός από τα παγκόσμια talent show, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Ο μελωδικός διαγωνισμός, που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς στην παγκόσμια μουσική σκηνή από το 2010, ετοιμάζεται να κερδίσει εκ νέου τις προτιμήσεις των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η διαδικασία των Auditions για το μουσικό talent show θα ξεκινήσει πολύ σύντομα, προσκαλώντας ταλέντα από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και άλλες χώρες, όπου υπάρχουν Ελληνόπουλα με ταλέντο. Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία «Acun Medya».

Τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά events της ερχόμενης σεζόν έρχονται μέσα από τη συχνότητα του Star και οι εκπλήξεις συνεχίζονται…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.