Ο πρώτος πολιτικός γάμος στον «Αόρατο» της Αγίας Νάπας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο πρώτος πολιτικός γάμος στον «Αόρατο» της Αγίας Νάπας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο χώρος τέλεσης πολιτικών γάμων με την ονομασία «Αόρατος» στην Αγία Νάπα εγκαινιάστηκε την Τρίτη (09/08) με το γάμο ζεύγους Βρετανών τουριστών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ζεύγος Βρετανών τουριστών επέλεξε σήμερα να τελέσει το γάμο του στο χώρο τέλεσης πολιτικών γάμων  "Αόρατος". Ο συγκεκριμένος χώρος είναι κάτω από πιο πολυφωτογραφημένο  δέντρο όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό και μοναδικό στο είδος  του, τον "Αόρατο", μέσα στο φυσικό και ήρεμο περιβάλλον  του Δασικού Πάρκου του  Κάβο Γκρέκο».

Το γάμο προστίθεται στην ανακοίνωση «τέλεσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένας μεγάλος αριθμός  νεαρών ζευγαριών  δείχνει ιδιαίτερη στους χώρους τέλεσης γάμων που αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές της Αγίας Νάπας, όπως είναι ο σημερινός χώρος, το "Κάβο Γκρέκο", ο "Αμμος του Καμπούρη", "Το Ποσειδώνιο" και άλλα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE