Υπ. Παιδείας: «Ερευνώνται οι συνθήκες μετάβασης μαθητών στην Τραπεζούντα»

Υπ. Παιδείας: «Ερευνώνται οι συνθήκες μετάβασης μαθητών στην Τραπεζούντα»

Η εν λόγω ενέργεια προκάλεσε αντιδράσεις στο Υπουργείο Εξωτερικών, το όποιο έστειλε επικριτική επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες η κυπριακή αποστολή κατέληξε να πραγματοποιήσει μέρος του πτητικού της ταξιδιού μέσω εταιρείας που δραστηριοποιείται στο παράνομο αεροδρόμιο  της κατεχόμενης Τύμπου, τυγχάνει διερεύνησης μέσω διοικητικής έρευνας, διευκρινίζει, σε ανακοίνωση του αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν στη μετάβαση της κυπριακής αθλητικής αποστολής στην Τραπεζούντα για την παγκόσμια Γυμνασιάδα, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Αναφέρει, τέλος, ότι έχει απευθυνθεί τόσο στο Υπουργείο Εξωτερικών όσο και στη Γενική Λογίστρια, για καθορισμό διαδικασίας που θα διασφαλίζει ότι δεν θα παρουσιαστούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: Το Υπ.Παιδείας έστειλε μαθητές στην Τουρκία με αεροπορική εταιρεία που νομιμοποιεί το αεροδρόμιο της Τύμπου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE