Πετά από τη χαρά της Κύπρια τραγουδίστρια! Η κουμπάρα της θα τρέξει στους Ολυμπιακούς αγώνες

Πετά από τη χαρά της Κύπρια τραγουδίστρια! Η κουμπάρα της θα τρέξει στους Ολυμπιακούς αγώνες

Δεν είναι και λίγο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να λαμβάνει μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες, πόσο μάλλον όταν της έχεις και τόσο μεγάλη αδυναμία. Αυτό θα αισθάνεται και η Κύπρια τραγουδίστρια για την κουμπάρα της που στα 30 της χρόνια θα δώσει ίσως την τελευταία της «παράσταση» στο Ριο.

O λόγος για την Μαρία Θεοδότου, την μικροκαμωμένη ερμηνεύτρια που γνωρίσαμε τόσο μέσω του Greek Idol, όσο και μέσα από του Υοur Song. H 29χρονη από τη Λεμεσό με περίσσια χαρά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως η κουμπάρα της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στις 19 Αυγούστου θα αγωνιστεί στα 20χλμ βάδην στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Tις δύο κοπέλες ενώνει μια δυνατή φιλία που ξεκίνησε το 2005 όταν η Κύπρια τραγουδίστρια πήγε στην Καρδίτσα για σπουδές. Εκεί γνώρισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και το 2015 στάθηκε στο πλευρό της στην γαμήλια τελετή.

Δυστυχώς όπως και στην Κύπρο έτσι και στην Ελλάδα, ο στίβος παραμένει το «παραμελημένο παιδί» γι αυτό και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αγωνίζεται με μόνο χορηγό….το πείσμα της και την αγάπη της για το Άθλημα. Η ίδια εργάζεται σε ένα ουζερί το οποίο αποτελεί και οικογενειακή επιχείρηση, βρίσκοντας χρόνο για προπόνηση πολύ νωρίς το πρωί και πολύ αργά το βράδυ.

Η κουμπάρα της Μαρία Θεοδότου, θεωρεί ότι η αγάπη του κόσμου μπορεί να πεισμώσει την Αντιγόνη ώστε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή επίδοση στους Ολυμπιακούς αγώνες και να κάνει όλους Έλληνες περήφανους για αυτό και έχει ξεκινήσει να οργανώνει «κερκίδα» για την μέρα των αγώνων!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE