ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε χειριστής εκσκαφέα- 20.000 Volt διαπέρασαν το κορμί του

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε χειριστής εκσκαφέα- 20.000 Volt διαπέρασαν το κορμί του

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε στα Ιωάννινα ένας χειριστής εκσκαφέα, βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό epirus-tv, το κακό συνέβη όταν ο άτυχος άντρας ακούμπησε με το εκσκαπτικό μηχάνημα σε καλώδια της ΔΕΗ μέσης τάσεως 20.000 V.

O άτυχος άνδρας είχε χάσει τον ξάδερφο του με τον ίδιο τρόπο.

Στην περιοχή έσπευσε το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία και συνεργείο της ΔΕΗ.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το περιστατικό που αποκάλυψαν κάτοικοι της περιοχής…

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, ο άντρας, ηλικίας περίπου 45- 47 ετών, πριν λίγο καιρό είχε χάσει τον ξάδερφο του με τον ίδιο τρόπο.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE