Ξανθιά η αντικαταστάτρια της Γαβριέλλας στο ΡΙΚ! Που θα «βάλουν» την Τζώρτζια;

Ξανθιά η αντικαταστάτρια της Γαβριέλλας στο ΡΙΚ! Που θα «βάλουν» την Τζώρτζια;

Τα δημοσιεύματα ήθελαν την πρώην παρτενέρ του Πατσαλίδη να κάθεται δίπλα στον Χάματσο, αλλά στο ΡΙΚ μέτρησαν τα κουκιά τους και αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία πλεύσης...

Στην Αγγέλα Νικηφόρου, που ήδη βλέπουμε να παρουσιάζει μικρά δελτία ειδήσεων στο ΡΙΚ, φαίνεται να καταλήγει η διεύθυνση για την παρουσίαση της πρωινής του εκπομπής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Tv Capuccino, εδώ και βδομάδες το κρατικό κανάλι κάνει κάστιγκ για νέα πρόσωπα τα οποία θέλουν να αναλάβουν ρόλο στις παραγωγές του ιδρύματος.

Από τα καστιγκ πέρασαν γνωστά και άγνωστα πρόσωπα, τα οποία έβαλαν μέσον από βουλευτές μέχρι... μέλη του διοικητικού συμβουλίου. 

Τελικά, όπως όλα δείχνουν το κρατικό καναλί θα καλύψει τη θέση εσωτερικά, αφού επικρατέστερη θεωρείται η Αγγέλα Νικηφόρου, το όνομά της οποίας ακουγόταν κάθε φορά που η Γαβριέλλα δήλωνε κουρασμένη από το πρωινό.

Πληροφορίες θέλουν όμως το ΡΙΚ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τζώρτζια Παναγή, η οποία θεωρήθηκε η δεύτερη καλύτερη επιλογή, ωστόσο φαίνεται πως θα πάρει μια θέση στο πάνελ, το οποίο θα συμπληρώσουν πρόσωπα από το ίδρυμα, όπως ο Θεόδωρος Κουλαππής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE