Πήγαν ένα μήνα προηγουμένως και δεν έβρισκαν την κοκαΐνη - «Τρυπάτε μες το τάγκιν…»

Πήγαν ένα μήνα προηγουμένως και δεν έβρισκαν την κοκαΐνη -  «Τρυπάτε μες το τάγκιν…»

Ούτε σε ταινίες του Χίτσκοκ δεν συναντάς τόσο μυστήριο. Η αναφορά μας για τα 156 κιλά ναρκωτικών που βρέθηκαν σε ηλεκτρογεννήτριες σε αποθήκη της Λεμεσού.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Οι ηλεκτρογεννήτριες είχαν εισηχθή στην Κύπρο από τον Μάιο, ενώ μέλη της ΥΚΑΝ είχαν κάνει έρευνα στην αποθήκη πριν από έναν μήνα και είχαν… αποτύχει να εντοπίσουν τα  ναρκωτικά.

Μάλιστα, το τραγελαφικό είναι το εξής: Όταν δεν έβρισκαν τα ναρκωτικά τα μέλη της ΥΚΑΝ, ο πληροφοριοδότης τους φέρεται να τους είπε: «Τρυπάτε μες το τάγκιν, τζιαί εννά τα έβρετε!».

Τελικά τα ναρκωτικά… ανευρέθηκαν πολύ αργότερα και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη (04/08).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.