Τον έπεισαν με εκκλησιαστικά αντικείμενα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και του πέρασαν χειροπέδες

Τον έπεισαν με εκκλησιαστικά αντικείμενα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και του πέρασαν χειροπέδες

Εννιά εκκλησιαστικές εικόνες, έξι αρχαία πήλινα δοχεία, ένα ακόμη σπασμένο πήλινο αντικείμενο και άλλα αρχαία αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του Σιαμπάν Μπεγιάζ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η σύλληψή του έγινε κατόπιν πληροφοριών που δόθηκαν στην “αστυνομία” Αμμοχώστου.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε μια πλαστική σακούλα και μια βαλίτσα στο σπίτι του 57χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι τα είχε εντοπίσει σε ένα ερειπωμένο σπίτι στην εντός των τειχών Αμμόχωστο. Όπως λέχθηκε στο "δικαστήριο" τα ευρήματα θα αξιολογηθούν αύριο Τρίτη από ειδικούς που θα εκτιμήσουν την αξία και τη χρονολογία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE