Τον έπεισαν με εκκλησιαστικά αντικείμενα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και του πέρασαν χειροπέδες

Τον έπεισαν με εκκλησιαστικά αντικείμενα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και του πέρασαν χειροπέδες

Εννιά εκκλησιαστικές εικόνες, έξι αρχαία πήλινα δοχεία, ένα ακόμη σπασμένο πήλινο αντικείμενο και άλλα αρχαία αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του Σιαμπάν Μπεγιάζ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η σύλληψή του έγινε κατόπιν πληροφοριών που δόθηκαν στην “αστυνομία” Αμμοχώστου.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν σε μια πλαστική σακούλα και μια βαλίτσα στο σπίτι του 57χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι τα είχε εντοπίσει σε ένα ερειπωμένο σπίτι στην εντός των τειχών Αμμόχωστο. Όπως λέχθηκε στο "δικαστήριο" τα ευρήματα θα αξιολογηθούν αύριο Τρίτη από ειδικούς που θα εκτιμήσουν την αξία και τη χρονολογία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE