Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ήδη στο ελικοδρόμιο των Κοκκίνων προσγειώθηκαν τα δύο ελικόπτερα ενώ στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου των Κοκκίνων έχουν καταπλεύσει 13 φουσκωτά, ένα γιοτ και δύο αποβατικά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Στα Κόκκινα για να παραστούν στους εορτασμούς πέρασαν από το οδόφραγμα του Λιμνίτη 61 λεωφορεία με 1.015 Τουρκοκύπριους. Η διέλευση ξεκίνησε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10:00
Σύμφωνα με δημοσίευμα της `Γενί Ντουζέν`, η μεταφορά των Τ/κ προκειμένου να παραστούν στους “εορτασμούς” ήταν δωρεάν.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




