Δυστυχως εντοπίστηκαν νεκροί! Τραγωδία για τους δυο Κύπριους, πατέρα και κόρη, που εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα

Δυστυχως εντοπίστηκαν νεκροί! Τραγωδία για τους δυο Κύπριους, πατέρα και κόρη, που εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν εδώ και είκοσι μέρες, από τους συγγενείς τους και τις αστυνομικές αρχές.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία με τους δυο Κύπριους: Σε προχωρημένη αποσύνθεση οι σοροί – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εντοπίστηκαν νεκροί

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, εντοπίστηκαν νεκροί, σε τοποθεσία στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία.

Μάλιστα το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε και η τραγική σύζυγος και μητέρα που είναι σε κατάσταση σοκ.

Τον άνδρα και τη γυναίκα βρήκε νεκρούς ιδιοκτήτης βοσκότοπου, ο οποίος είχε να επισκεφθεί το σημείο εδώ και ένα μήνα, όσο διάστημα, δηλαδή, είχαν χαθεί τα ίχνη τους.

Ο βοσκότοπος βρίσκεται σε απόσταση περίπου 45χλμ. από το σημείο όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και η κόρη του σε απόσταση 300 μέτρων.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξωτερικά φαίνεται να μην έχουν κάποιο τραύμα αλλά περισσότερες απαντήσεις αναμένονται μετά την εξέταση των δύο σορών από ιατροδικαστή.

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη Λοϊζίδου που βρίσκονταν για διακοπές στην Ηλεία, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων το απόγευμα της 16ης Ιουλίου.

Η  τριμελής οικογένεια κατάγεται από την Κύπρο και διαμένει μόνιμα στο Ίλιον (Αττική) και είχαν μεταβεί στην Ηλεία για καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου.

Στην Ηλεία εφθασαν στις 2 Ιουλίου με σκοπό να παραμείνουν για 15 ημέρες και νοίκιασαν δωμάτια στη θέση ‘Γούβες’, μεταξύ Παλουκίου και Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων όμως η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE