Θλίψη για τον χαμό του Αντρέα γνωστός ως «Πούλουκκος» - Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του για την κηδεία

Θλίψη για τον χαμό του Αντρέα γνωστός ως «Πούλουκκος» - Το συγκινητικό μήνυμα της συντρόφου του για την κηδεία

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν φίλοι και συγγενείς του πως ο 23χρονος Ανδρέας Ανδρέου από τον Λυθροδόντα, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Κυριακής (07/08).

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Ανδρέα Ανδρέου - Ξεψύχησε στην άσφαλτο ο 23χρονος

Η σύντροφος του αλλά και οι φίλοι του Αντρέα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τον άνθρωπο τους.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, η σύντροφος και μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που απέκτησε μαζί με τον άτυχο Ανδρέα ενημερώνει για το πότε θα τελεστεί η κηδεία ενώ τα λόγια της συγκλονίζουν .

Συγκεκριμένα γράφει: 

«Η κηδεία του Ανδρέα Ανδρέου άλλως όπως τον φώναζαν τον αγαπημένο μας «Πούλουκκο» θα γίνει στις 10/08/2016 στις 17:00 στον Λυθροδόντα, στην εκκλησία του Αγίου Θεράποντα. Να πούμε το στέρνο αντίο του «Πούλουκκου» μας που έφυγε από τη ζωή άδικα την Κυριακή (07/08). Τον άντρα που αγαπήσατε όλοι φίλοι και γνωστοί. Σας ευχαριστώ όλους, φίλοι, γνωστοί και άτομα που δεν μας ξέρουν καν και που μου στέλνουν τα συλληπτήρια σε έμενα και στην οικογένεια του».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE