ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλεφτρόνια ηλικίας 18 και 16 ετών! Ανακρινόμενος ο ένας παραδέχθηκε σωρεία άλλων διαρρήξεων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλεφτρόνια ηλικίας 18 και 16 ετών! Ανακρινόμενος ο ένας παραδέχθηκε σωρεία άλλων διαρρήξεων

Συνελήφθηκαν το βράδυ με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 18χρονος και 16χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορούσε διάρρηξη υποστατικού επιδιόρθωσης ελαστικών στη Λευκωσία, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 2-3/8/2016, κατά την οποία κλάπηκαν μια μοτοσικλέτα, μικρό χρηματικό ποσό, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής από μηχάνημα μέτρησης ελαστικών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πιο πάνω προσώπων.

Ανακρινόμενος ο 18χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της πιο πάνω υπόθεσης, καθώς και άλλων πέντε υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και κλοπή ενός μοτοποδηλάτου, ενώ ο 16χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη της πιο πάνω υπόθεσης και κλοπή ενός μοτοποδηλάτου.
  

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE