Άγνωστη ασθένεια «σπέρνει» τον θάνατο! 38 νεκροί στην Μιανμάρ

Άγνωστη ασθένεια «σπέρνει» τον θάνατο! 38 νεκροί στην Μιανμάρ

Τουλάχιστον 38 άνθρωποι, σχεδόν όλοι παιδιά κάτω των 12 ετών, έχουν πεθάνει από μια άγνωστη ασθένεια σε απομακρυσμένα χωριά της βορειοδυτικής Μιανμάρ, σύμφωνα με επίσημη αναφορά η οποία δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα 8/8.

Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι ο πυρετός, ο βήχας, ο πονοκέφαλος, οι πόνοι στο στομάχι, αλλά και τα εξανθήματα.

Δείγματα αίματος που εξετάστηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας στην πρωτεύουσα, Ρανγκούν, έδειξαν ότι τρεις ασθενείς διαγνώστηκαν με ιλαρά, που θεωρείται ότι έχει προσλάβει επιδημικές διαστάσεις στην περιοχή που έχουν καταγραφεί οι θάνατοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE