Εμπρησμός κλοπιμαίου οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου Πάφου –Λεμεσού

Εμπρησμός κλοπιμαίου οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου Πάφου –Λεμεσού

Φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού έθεσε σε άμεση κινητοποίηση την Αστυνομία Πάφου και την Πυροσβεστική υπηρεσία , ενώ η πρόκληση της αποδίδεται σε κακόβουλη ενέργεια.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο εντοπίστηκε να καίγεται παρά την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Πάφου –Λεμεσού στις 22:10 το βράδυ της Κυριακής 7/8.

Άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας των Βρετανικών βάσεων Επισκοπής έσπευσαν στην σκηνή και προέβησαν σε κατάσβεση της φωτιά. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διαφάνηκε ότι το όχημα είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 28 Ιουλίου του 2016. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE